Apparaten en accessoires
Paashaas apero-hapjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
18 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
320 kJ /
77 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Knapperige chocolade stokjes
55min
Chocolade broodpudding
1u. 25min
Eenvoudige appeltaart
45min
Mousse van ham
10min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Mousse van tonijn
10min
Koekjes met chocoladechips
50min